Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Benestar i confort per a pells psoriàsiques
cenipont

Tractament natural contra la psoriasi

Cenipont és un tractament contra la psoriasi 100% natural extret de les pellofes produïdes per l'arbre del cafè, una vegada torrades i separades del gra del cafè, en forma de cendra.
 

  • Producte 100% natural
    No s'afegeixen òxids ni altres excipients durant el procés. El seu contingut és completament mineral (no orgànic) i la seva aplicació no té contraindicacions.
     
  • Testat en més de 2.000 usuaris
    La seva aplicació i absorció afavoreix el tractament tant de la dermatitis com de la simptomatologia cutània de la psoriasi.
Procedent de l'arbre del cafè
100% NATURAL

L'ús de les cendres de les pellofes de l'arbre del cafè per combatre els brots de psoriasi és una alternativa natural als ja coneguts corticoides, ja que és molt menys invasiva. Les cendres tenen un alt poder d'assecat, la qual cosa és molt valorada per tots aquells que pateixen psoriasi i altres afeccions de la pell.

Testimonis
Opinions dels nostres clients

Un producte 100% recomenable. Amb Cenipont he aconseguit el que amb cremes hidratants i pomades va ser impossible.

Marcos Rodríguez

Barcelona